Az Adománytaxit beválasztották 2023 tíz legjobb budapesti szervezete közé

Az Adománytaxi azt kéri, szavazz rájuk, hogy elnyerhessék az Év Fővárosi Civil Szervezete díjat és az azzal járó egymillió forintos jutalmat, amely nagy segítség lenne a szervezet számára.

A Mozaik Zsidó Közösségi Hub tagját, az Adománytaxi Alapítványt is beválasztották 2023 tíz legjobb budapesti szervezete közé, így lehetőségük van elnyerni az Év Fővárosi Szervezet Díjat. Az elismerés mellé egymillió forint is jár, amely nagy segítség lenne a szervezet számára ahhoz, hogy az idei évben is működni tudjanak. A szervezet alapítója, Horn Tamás ezért azt kéri, hogy aki tud, az szavazzon az Adománytaxira.

Az Adománytaxi egy 2015-ben életre hívott nonprofit szervezet. Különlegessége, hogy házhoz megy a feleslegessé vált értékekért, és elszállítja oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van. Ösztönzi az adományozót a társadalmi felelősségvállalásra, támogatói és támogatott részről is számos önkéntest von be munkájába. Lehetőséget teremt a valódi párbeszédre, így nemcsak igényeket köt össze, de embereket is. Egy szolidárisabb és fenntarthatóbb társadalomért dolgozik, melynek mindenki a résztvevője lehet.

Minden 14 év feletti budapesti lakos szavazhat január 15-ig a következő linken: https://uj.budapest.hu/nyitott-budapest/civil-szervezeteknek/ev-fovarosi-civil-szervezete-dij/adomanytaxi-alapitvany

Újabb 286 gyerek aludhat saját ágyban az Adománytaxi kampányának köszönhetően

Az Adománytaxi Alapítvány Á-Lom elnevezésű kampányában eddig több mint 500 gyerek juthatott saját ágyhoz. Jövőre már állandó program lehet az ágyak felajánlása rászoruló gyerekek részére….

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp