Ujvári-Bohn Katalin lett a Bét Orim reformzsidó közösség új elnöke

Az elnöki tisztséget ez idáig betöltő Gróf Tamás és három elnökségi tag távozása miatt tartottak részleges tisztújító közgyűlést.

A Bét Orim reformzsidó közösség Ujvári-Bohn Katalint választotta a szervezet elnökévé, közölte a Bét Orim Reform Zsidó Hitközség vezetősége.

Ujvári-Bohn Katalin (Fotó: Ujvári-Bohn Katalin / Facebook)

A közlemény szerint Gróf Tamás elnök és három elnökségi tag távozása miatt részleges tisztújító közgyűlést tartott a Bét Orim közösség, ennek során elnökké választották a szervezet eddigi – több cikluson keresztül az elnökség tagjaként dolgozó – alelnökét, Ujvári-Bohn Katalint, alelnökei Szigeti László és Vág András lesznek. A két meglévő vezetőségi tag Burján Árpád és Lula László mellé bekerült az elnökségbe Szabó Károly és Ujj Zsuzsa is.

„A taglétszámát az utóbbi években megsokszorozó Bét Orim hálás leköszönő vezetőinek és folytatja tovább a megújult vezetőséggel a megkezdett munkát, első ízben női elnök irányítása alatt, azon dolgozva, hogy közelebb hozzuk az embereket a Tórához, közösséget teremtsünk minél többek számára”

– olvasható a közleményben.

A Bét Orim vár mindenkit, ahogy eddig, úgy ezután is szombat fogadásaira a Bálint Házban és egyéb rendezvényeiken.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp