A Hasomer Hacair novemberi-decemberi programajánlója

A Hasomer Hacair Ifjúsági mozgalom következő programjai.

A Hasomer Hacair, röviden Somer, egy zsidó ifjúsági mozgalom. Legfőbb célja, hogy a következő generációt a judaizmus mellett szolidaritásra és aktivitásra tanítsa, illetve közösségi élményt nyújtson gyermekeknek. Bővebben…

Sok szeretettel várunk foglalkozásainkon 6-tól 18 éves korig minden kedves érdeklődőt!

EZEN A HÉTEN

Zmán Kvucot

Dátum: 2023.11.10.

Időpont: 17:30-20:00

Helyszín: MERKAZ (Paulay Ede utca 1.)

 

A Zmán kvucot szó csoportidőt jelent, ez a foglalkozás nagy szerepet játszik abban, hogy egy összetartó csoport alakuljon ki a gyerekek között. Havonta egyszer tartunk egy ilyen foglalkozást, ahol együtt eldöntjük mivel fogjuk tölteni a közös időnket. Ez a program nagyon könnyed hangulatban, játékosan szokott telni, hogy kiszakadjunk a mindennapokból. Ezáltal mindenki jobban meg tudja ismerni társait és önmagát is.

Érdekessége ennek a Zmán Kvucotnak, hogy nem csak mi fogunk részt venni a Mifkádunkon, hanem az Európai Kenek vezetői is meglátogatnak minket. Ha szeretnétek találkozni velük, most kaphattok az alkalmon!

 

Facebook esemény

TOVÁBBÁ

Peula

Dátum: 2023.11.17.

Időpont: 17:30-20:00

Helyszín: MERKAZ (Paulay Ede utca 1.)

 

A Someres évadokat körülöleli egy éves téma, ami szerint tarjuk a foglalkozásainkat. Ez, a legszembetűnőbben talán a Peulákon észrevehető, ahol minden hónapban egy témát járunk körül, beszélgetünk róla és játékosan, non-formálisan feldolgozzuk. Jelenleg három korcsoportot különböztetünk meg: Parparim (legkisebbek), Kvisza(középső csoport), Leviatan (legidősebbek). Az e heti téma a someres tér.

 

Facebook esemény

 

Peula

Dátum: 2023.11.24.

Időpont: 17:30-20:00

Helyszín: MERKAZ (Paulay Ede utca 1.)

 

A Someres évadokat körülöleli egy éves téma, ami szerint tarjuk a foglalkozásainkat. Ez, a legszembetűnőbben talán a Peulákon észrevehető, ahol minden hónapban egy témát járunk körül, beszélgetünk róla és játékosan, non-formálisan feldolgozzuk. Jelenleg három korcsoportot különböztetünk meg: Parparim (legkisebbek), Kvisza(középső csoport), Leviatan (legidősebbek).

 

Facebook esemény

 

Színház

Dátum: 2023.12.02.

Időpont: 10:30-12:30

Helyszín: Gólem Színház (Csányi utca 3., 1077)

 

December 2-án, szombaton a Gólem Színházba fogunk ellátogatni, ahol a Kócos Macskaember-kölyök című bábelőadást fogjuk megnézni 11 órakor. Az előadás után közösen részt veszünk a színház által tartott beszélgetésen is.

A programon való részvételhez regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, melyet a következő honlapon tudtok megtenni: https://forms.gle/y1nDLjeprYpTs5sq9

Készpénzzel és bankkártyával is van lehetőség fizetni! Készpénzes fizetés 2320Ft, bankkártyás fizetés 3000Ft (jegyár + kezelési költség).

Figyelem, fontos infó, hogy csak fizetés után számítjuk lefoglaltnak a helyet. Fizetési határidő: november 12. vasárnap 16:00.

Sok szeretettel várunk tesókat, szülőket is egyaránt! További fontos információkat a facebook eseményben olvashattok.

 

Facebook esemény

Foglalkozásainkon a részvétel díjtalan, a mindenkori járványügyi rendelkezések érvényesek.

Keress minket facebookon, instagramon és weben! Kérdés, kérés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp