Lehetnének a mi gyerekeink is! – Pályaudvarokon indult kampány a Hamász által fogvatartott gyerekekért

Budapesten, Pécsen és Debrecenben is láthatóak azok a kültéri hirdetőfelületeken elhelyezett videók, amelyeken a Gázában túszként fogvatartott gyerekek fotói láthatók.

„A Hamász még mindig 30 gyereket tart fogva túszként!” – olvasható azon a hirdetésen, amelyet a Keren Hayesod Hungária Alapítvány szervezésében Magyaroszágon élő izraeliek, valamint hazai zsidó közösség tagjai segítségével valósult meg. A kreatív anyagokat a kampányhoz izraeli önkéntesek készítették el.

 

A Hamász terrorszervezet által a Gázai övezetbe hurcolt, ott túszként tartott gyerekek szabadon bocsátásért induló kampány ötletgazdája, a Budapesten élő izraeli Jaar Bach Facebook-bejegyzésében azt írja, hogy a videó digitális hirdetőfelületeken Budapesten nyolc pályaudvaron, illetve metróállomáson látható. Továbbá Pécsen két, Debrecenben pedig egy helyszínen helyezték ki a túszként fogvatartott gyerekek arcképeit mutató hirdetést.

Piros léggömbök lepték a Vörösmarty teret a Gázában fogvatartottak melletti kiállás jegyében

A jelenleg ismertek szerint 229 túszt tartanak már 20 napja fogva palesztin terroristák a Gázai övezetben, közülük négynek van magyar érintettsége.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp