Tájkép tömegmészárlás után

Posztapokaliptikus filmeket idéző drónfelvétel az izraeli zenei fesztivál helyszínéről, ahol szombaton vérengzést rendezetek a palesztin Hamász terroristái.

A Gázai övezet közelében lévő Reim kibuc mellett rendezték meg a Nova zenei fesztivált több ezer résztvevővel. A Hamász palesztin terrorszervezet fegyveresei a szombati akció során a szórakozni érkezett fiatalokra is rátámadtak.

A túlélők beszámolói szerint előre eltervezett módon, közvetlen közelről lőtték le az embereket, akár gyalog, akár gépkocsival próbáltak elmenekülni. Többeket erőszakkal Gázába hurcoltak. Szabályos vadászatot folytattak azok után, akiknek valahogy sikerült búvóhelyet találniuk. Több olyan beszámolóról hallani lehetett, hogy az elrejtőző fiatalok telefonon elbúcsúztak a szüleiktől, mert biztosak voltak benne, hogy meg fognak halni.

A ZAKA önkéntes mentőszervezet szóvivője tegnap arról számolt be, hogy legalább 260 holttestet találtak a fesztivál helyszínén, amelyet a vérengzést követően drónfelvételen örökítettek meg:

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp