Készül a Fauda ötödik évada?

Azt hittük, a negyedik volt az utolsó, de úgy tűnik, ismét visszatér a képernyőre sokak kedvenc izraeli sorozata.

Miután úgy tűnt, hogy a „Fauda” izraeli akció-thriller sorozat negyedik évada lesz az utolsó, az izraeli YES műsorszolgáltató és a sorozat produkciós csapata megállapodott egy újabb évad elkészítésében, írja a ynetnews.com.

Az elmúlt néhány hónapban, a negyedik évad lezárása óta a felek tárgyalásokat folytattak, hogy megállapodjanak a sorozat újabb évadának elkészítésében, és most már úton vannak a megállapodás véglegesítése felé. Bár a szerződést hivatalosan még nem írták alá, a ynetnews.com szerint mindkét fél nem hivatalosan megerősítette, hogy készül a sikersorozat új évada.

“A Fauda negyedik évadát azért írtuk, hogy az legyen az utolsó” – mondta Lior Raz izraeli színész és sorozatsztár egy interjúban. “Most szeretnénk még egy évadot” – tette hozzá, és ezzel hangot adott a saját és a kollégája, Avi Issacharoff azon vágyának, hogy tovább folytatódjon a sorozat.

Még mindig nem világos, hogy mi lesz az új évad pontos sztorija, vagy hogy a sorozat szereplői közül kik fognak visszatérni, de mindkét fél nagyon érdeklődik egy újabb évad elkészítésében, és a hivatalos bejelentést a végleges megállapodás megkötése után teszik majd közzé.

A YES egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a ynetnews értesüléseit.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp