Kövér László Jézus gyilkosainak eszmei utódaival riogatott egy rendezvényen

Az Országgyűlés elnöke szerint a keresztény a legüldözöttebb vallás napjainkban.

Átadták a Pápai Református Gimnázium új internátusát. A szombati eseményen az Országgyűlés elnöke, Kövér László kijelentette: az istenhit, a hazaszeretet és a tudományszolgálat az a három alázatos erény, amely több mint ezer éven keresztül megtartotta és felemelte a magyarságot a Kárpát-medencében, és mindezeket olyan fundamentumnak nevezte, amelyen „áldozatos munkával felépült a keresztény magyar állam” – írja az MTI.

Hozzátette, a keresztyén emberek szerint csak akkor lehetünk győztesek, ha Jézus követői maradunk, ezért az egyházi iskolák, ahogyan az elmúlt ezer évben mindig, napjainkban is azzal tehetik a legtöbbet, ha a növendékeiket elindítják és megerősítik Jézus követésének útján.

„Jézus gyilkosainak eszmei utódai, akik a történelem során  luciferistáknak, illuminátusoknak, jakobinusoknak, bolsevikoknak, globalistáknak vagy mint éppen napjainkban, »transzhumanistáknak«

nevezik magukat, azonban ki akarják ölni az emberekből az Isten utáni vágyat, a hitet. Szerinte ez a magyarázata annak is, hogy napjainkban a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon.

Pápa, 2023. szeptember 2.
Kövér László, az Országgyûlés elnöke beszédet mond a Kárpát-medencei és országos református tanévnyitót követõen a Pápai Református Gimnázium új internátusának átadásán 2023. szeptember 2-án.
MTI/Krizsán Csaba

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp