Négy új bemutatóval várja a nézőket a Gólem Színház 2023/2024-es évada

Borgula András, a Gólem Központ művészeti vezetője önálló esttel jelentkezik.

A Gólem Színház 13 meglévő előadásával és 4 új bemutatójával várja nézőit. A Gólem Ifjúsági Társulat, a Gólem Színház tinédzserekből és fiatal felnőttekből álló társulata idén két bemutatóval is készül. Erkély című előadásukat a múlt évadban már megismerhette a közönség felolvasószínházi formában.

„… Semmi különös, csak egy átlagos péntek este. Nyolc kamasszal, Miklós bácsival, befogadhatatlan zenei ízléssel, szerelemmel, titkokkal, és egy nagy ugrással a semmibe.”

Bemutató: 2023.09.22.

A társulat második, Rómeó és Júlia című bemutatója novemberben várható.

Borgula András (Fotó: Gordon Eszter / Gólem Színház)

Katonadolog című önálló esttel Borgula András, a Gólem Központ művészeti vezetője is színpadra áll.

A Színházi Kritikusok Céhe a Kócos macskaember-kölyök című előadásnak adta a 2022/2023-as évad legjobb gyerek és ifjúsági előadásának járó díjat. A színdarab először szeptember 3-án lesz látható, a KULTUTCA fesztivál keretében.

A KULTUTCA az első olyan zsidó kulturális fesztivál, ahol a kortárs művészetek játsszák a főszerepet. A 7. kerület legrövidebb utcájában, a Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatjuk be a kortárs zsidó kultúra csillagait. A Zsidó Budapest 150 éve és Erzsébetváros támogatásával.

Az évad második felében érkezik a Gólem Központ negyedik bemutatója. A Sólem Aléchem Tóbiás, a tejesember című novellájából készült előadást Sipos Vera rendezi.

A Gólem Színház bábjátéka kapta meg az évad legjobb gyerekelőadásának járó díjat

A Színházi Kritikusok Céhe szerint a Kócos macskaember-kölyök kiemelkedő összteljesítmény, korosztályfüggetlen nézői élmény.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp