Ironikus: a németek a zsidó államtól vették meg a világ legfejlettebb légvédelmi rendszerét

Ki gondolta volna 75 éve, hogy egyszer Németországgal köti történelmének legnagyobb fegyverüzletét a zsidó állam?Hamarosan aláírják az Arrow 3 nevű légvédelmi rendszerek eladásáról született izraeli–német egyezményt, ami Izrael történelmének legnagyobb, összesen 1250 milliárd forintos fegyverüzletét jelenti.

Az Arrow 3 nevű, rakéták ellen kifejlesztett légvédelmi rendszert közösen hozta létre az izraeli védelmi minisztérium Kutatási és Fejlesztési Igazgatósága az Amerikai Rakétavédelmi Ügynökséggel (MDA), és az Israel Aerospace Industries gyártja.

Ez a világ legfejlettebb olyan légvédelmi rendszere, amely az űrben, a földi atmoszférán kívül képes elfogni a ballisztikus rakétákat.

Az amerikai kormányzati jóváhagyást követően az izraeli és a német védelmi minisztérium magas rangú tisztviselői ünnepélyesen alá fogják írni a megállapodás megkezdését jelző kötelezettségvállalás első, közel 215 milliárd forintos megállapodását, amely biztosítja a gyártás azonnali elindítását, írja az index.hu.

A teljes szerződés minden részletéről megállapodott már a német és az izraeli védelmi minisztérium, azt végső jóváhagyásra a német kormány és a törvényhozás elé terjesztik, és várhatóan 2023 novemberében írják alá.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp