Az izraeli rendőrfőnök egy szökött tehén után eredt a Jeruzsálemet és Tel-Avivot összekötő autópályán

Az izraeli rendőrség főparancsnoka saját irányítása alá vonta a rendbontás megszüntetésére irányuló törekvéseket, ha már éppen arra járt.

Kobi Sabtaj, az izraeli rendőrség főparancsnoka vasárnap egy szokatlan autós üldözésbe keveredett, amikor segített a forgalmas 1-es számú főúton egy szökésben lévő tehén elfogásában, írja a Times of Israel.

A szarvasmarha pont a Jeruzsálemet és Tel-Avivot összekötő főútvonalat választotta a menekülésre, amivel kisebb felfordulást okozott. A közösségi médiában megosztott felvételeken látható, amint a tehén az ingázókkal együtt halad a forgalmas úton, miközben igyekeznek megállítani az állatot.

A 12-es csatorna szerint Sabtaj valószínűleg éppen arra járhatott, amikor megállt, hogy segítsen. Az egyik videón azt látni, ahogy a főrendőr és több biztonsági jármű sikertelenül közelíti meg a tehenet, amelyik ügyesen meglóg előlük, elslisszolva a szalagkorlát és az országúti rodeóban szintén résztvevő tűzoltóautó mellett.

Amikor Sabtaj visszatért az autójához, egy járókelő odaszólt neki: „Látni akarjuk az elfogást”.

„Dolgozunk rajta”

– válaszolta a rendőrfőnök, aki ezután egy rendőrautó nyitott ajtónyílásában felállva vette üldözőbe az állatot. Arról nem érkezett hír, hogy sikeres volt-e az akció.

Forgalommal szemben vágtató lovak okoztak felfordulást Tel-Aviv környékén

A piros lámpánál sem álltak meg az elszabadult állatok.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp