Gal Gadot csillagot kap Hollywoodban

A Wonder Woman filmek sztárja lesz az első izraeli színész, akinek csillaga lesz a hollywoodi hírességek sétányán.

„Ez hihetetlen. Annyira, de annyira hálás vagyok”

– mondta Gal Gadot, miután a hollywoodi kereskedelmi kamara hétfőn bejelentette a jövő évi kitüntetetteket, számol be a Times of Israel.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Az izraeli színésznő az Instagramra feltöltött videóban arról beszélt, hogy az elismerésről a férjétől értesült, aki pedig az izraeli sajtóból hallott róla. „Fogalmam sem volt róla” – mondta Gadot, hozzátéve, hogy a díj segít inspirálni őt, hogy folytassa azt, amit annyira szeret.

Gadot elmondta, hogy éppen a Heart of Stone című, hamarosan bemutatásra kerülő akciófilm reklámján dolgozott, amikor meghallotta a hírt.

Az izraeli színésznő a Wonder Woman filmekben játszó színésztársa, Chris Pine szintén felkerült a Walk of Fame jövő évi listájára, Chadwick Boseman, Christina Ricci, Michelle Yeoh, Toni Braxton, Gwen Stefani, Dr. Dre, Otis Redding és Eugene Levy mellett. A kitüntetetteket több száz jelölés közül választotta ki egy bizottság.

Gal Gadot (Fotó: Gage Skidmore / Wikimedia Commons)

A Hollywood belvárosában található hírességek sétánya a szórakoztatóipar jelentős alkotóit ismeri el. Ez a város nevezetessége, a turisták egyik fő látványossága, ahol több mint 2700 csillagot található.

Gal Gadot lesz ugyan az első izraeli színész, aki csillagot kap a hírességek sétányán, de nem az első izraeli, aki ebben az elismerésben részesül. Haim Saban izraeli producer ugyanis 2017-ben kapta meg a sétány 2605. csillagát. Saban volt a Power Rangers című sorozat megalkotója és producere.

Gal Gadot héberül mesél viccet egy amerikai tévéshowban

Nevess hangosan, úgysem értik, amit mondok – kérte héberül a házi zenekar szintén izraeli tagját, akit meg kellett volna nevettetnie.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp