Abszurd: Soros György-bankjegyekkel fizetett egy férfi a kocsmában

A pultosnak nem tűnt fel.

A kecskeméti ügyészség pénzhamisítás miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy kiskunhalasi sörözőben elfogyasztott italait egy párt által választási kampánycélra készíttetett és osztogatott hamis 10 ezer és 20 ezer forintos bankjegyekkel fizette ki.

A bankjegyeket a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) készítette korábban a választások alatt. A bankók tapintásukban is eltértek az eredetitől, a főbb biztonsági elemeket sem tartalmazták, a legszembetűnőbb különbség pedig a rajtuk szereplő személyekben volt, hiszen

a hamis 20 ezresen Jean-Claude Juncker, a hamis 10 ezresen Soros György szerepelt.

Az ügyészség a férfit pénzhamisítás bűntettével vádolja, és vele szemben próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés és pénzbüntetés kiszabását indítványozza. A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni – számolt be az ügyészség csütörtökön.

Az ügyre az MKKP is reagált. Szerintük ez nem hamis pénz, mivel annak idején a hatóságok azt mondták ki, hogy pénzutánzatokra (játékpénzek) vonatkozó szabályzatot sértették meg, és szabálysértés lett a vége, nem bűncselekmény.

Tehát a Soros-pénz nem hamis pénz – szabálysértést követtünk el a nem szabályszerű játékpénz előállításával

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp