Kétmilliárdért árulják Rubik Ernő budai villáját

Ez ma a legnagyobb telekkel rendelkező eladó második kerületi ház. Rubik Ernő tervezte és építtette a villát.

Óriási telek, wellnessrészleg, belső medence, bor- és moziszoba is található a budai villában, aminek az eladásához egy TikTok-videó is készült.

A Rubik Ernő egykori budai luxusvillája ötezer négyzetméter, vagyis ez ma az eladó budai ingatlanok közül a legnagyobb telekkel rendelkező családi ház. Teljes alapterülete 800 négyzetméter, amelynek a középső szintjén négy hálószoba kapott helyet, és mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik.

Az ingatlan új tulajdonosa 2019-ben az alsó három szintet teljes körűen felújította, de a legfelső szintet meghagyta eredeti állapotban, ahogyan Rubik Ernő használta. Többek között itt található a híres toronyszoba is, csodálatos kilátással a János-hegyi kilátóra. Fellelhető benne továbbá egy üvegház is, ami önálló lakhatásra is alkalmas épület, valamint egy háromállásos garázs, egy edzőterem, egy moziszoba, egy boros szoba és egy széfszoba, ami ujjlenyomattal nyílik.

Az ingatlan hirdetése szerint a Pasaréten, az Apáthy-szikla mellett található villát maga Rubik Ernő, a világhírű Rubik-kocka feltalálója tervezte és építette 2000-ben, majd 19 évig élt itt.

@richlife.hu

A Rubik villában vezetünk ma körbe titeket. #RichLife #ingatlan #Budapest

♬ Blue Moon – Muspace

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp