Barbra Streisandnak különleges kapcsolata volt Károly királlyal

Az énekesnő az elsők között gratulált Károlynak a koronázása alkalmából. Korábban Londonban nyilvánosan beszélt Károly herceggel folytatott régi románcáról, és azt mondta, ő lehetett volna az első zsidó hercegnő.

Barbra és Károly herceg először 1974-ben találkoztak, és a pletykák szerint 20 évvel később viszonyuk is volt egymással. Az énekesnő egy 2019-es londoni koncerten több fotót is mutatott a közönségnek a találkozásaikról, és azt állította: „ha jól kevertem volna a lapokat, akkor én lehettem volna az első zsidó hercegnő.”

Az énekesnő korábban beszélt Diana hercegnővel történt találkozásáról is. Azt mondta, a protokoll szerint Dianának kellett volna először felállnia az előadás után, de ő olyan kedves volt, hogy maga elé engedte Barbrát.

Barbra és Károly herceg először 1974-ben találkozott az énekesnő Funny Lady című filmjének bemutatóján, majd 1994-ben újra látták egymást, amikor Barbra fellépett a Károly herceg által szervezett jótékonysági esten a Wembley Arénában.

A koronázás napján Streisand elmesélte, hogy első találkozásuk alkalmával Károly megkérdezte tőle, milyen teával erősíti a hangját.

“Megkérdeztem Károlyt, meg akarja-e kósotolni, és ő beleivott a teámba. Lenyűgözött, hogy nem bánja, hogy utánam iszik a csészéből”, mesélte a sztár, aki ezek után többször találkozott a királlyal. Azt viszont nem tudta, hogy a herceg bekeretezett róla egy fotót, amit a cambrigde-i szobájának falára is kiakasztott.

Christopher Andersen, Károly amerikai életrajzírója azt írta 2022-es könyvében, hogy ugyanez a kép lógott régebben a Buckingam Palotában lévő hálószobájában is. A Jewish News cikke szerint azonban nem valószínű, hogy a kép a helyén marad azután, hogy immár királyként tér vissza Károly a palotába Kamilla királynéval együtt.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp