Adrien Brody a Rosenstein Vendéglőben ünnepelte 50. születésnapját

Az amerikai színész egy magyar holokauszt-túlélőről készülő filmet forgat éppen Budapesten.

„Nálunk járt Adrien Brody és kedves családja, hogy megünnepeljék 50. születésnapját”

– állt az étterem azóta nem elérhető Facebook-posztjában a Telex szerint. A magyar és lengyel zsidó felmenőkkel büszkélkedő amerikai színész a The Brutalist című film forgatása miatt érkezett Budapestre. A film egy Amerikába emigrált magyar holokauszt-túlélő történetét meséli el.

Magyar zsidó származású sztárszínésszel készül film Pesten magyar holokauszt-túlélőről

Egy Amerikába kivándorolt építész, Tóth László és felesége tragikus szerelmi történetét meséli el a film Adrien Brody főszereplésével. The Brutalist címen forgatja harmadik filmjét Magyarországon Brady Corbet, aki korábban az Egy vezér gyermekkorát és a Vox Lux-ot jegyezte rendezőként. A történet egy Amerikába emigrált és ott nagy karriert befutott építész, Tóth László életéről szól.

Brody nem az első zsidó sztár, aki meglátogatja a Rosenstein Vendéglőt. Tavaly nyáron például a Dűne második részét Magyarországon forgató Timothée Chalamet tért be a zsidó-magyar gyökerű családi étterembe maceszgombócot enni.

A Rosenstein Vendéglőben maceszgombócozott a Dűne zsidó sztárja

Timothée Chalamet a Dűne folytatásának forgatása miatt érkezett Budapestre. „Timothée Chalamet és Apu. A macesz gombóc szeretete, a kék sapkák és a Dűne fűszere is összeköti őket” – ezzel a szöveggel posztolt fotót a Rosenstein Vendéglő a Facebook-oldalára, amelyen Chalamet éppen Rosenstein Tibort öleli át elégedetten.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp