Világhírű magyar orvossal beszélget könyvéről Harry herceg

Dr. Máté Gábor, a magyar származású kanadai orvos beszélget Harry herceggel online március 4-én szombaton, magyar idő szerint 18 órakor. A program Magyarországról is elérhető.

Január elején jelent meg Harry herceg nagy port kavart SPARE, azaz Tartalék című könyve, amely a brit királyi család életéről számol be Sussex hercegének olvasatában. Most e könyv kapcsán beszélget majd a szerzővel Dr. Máté Gábor világhírű orvos.

A program március 4-én, szombaton, magyar idő szerint 18 órakor kezdődik. A beszélgetésre március 1-ig lehet regisztrálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
Dr. Gabor Maté (@gabormatemd) által megosztott bejegyzés

Máté Gábor 1944-ben született Budapesten zsidó származású családban. Kanadába 1956-ban vándoroltak ki, ahol először angol nyelv és irodalomból szerzett diplomát, majd – pár évnyi középiskolai tanárkodást követően – megkezdte orvosi tanulmányait. A függőség kutatásával és kezelésével foglalkozik, és leginkább az ADHD (figyelemhiányos-hiperaktivitás zavar) területén végzett munkájával hívta fel magára a figyelmet.

2022-ben jelent meg legújabb könyve, a Normális vagy, melyben a betegségek valódi okait kutatja, miközben éles kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő mérgező világról.

Harry herceg és Máté Gábor most egy online, élőben közvetített beszélgetésre invitálnak minket, ahol brit királyi család tagjának memoárjáról is szó esik.

Az előadást március 4-én tartják, a legtöbb ország lakosai számára nyitott a belépés, bár a beszélgetés résztvevőinek azért vannak feltételeik:
• a beszélgetést csak jeggyel lehet megtekinteni, melynek ára 31 font;
• ez önmagában nem elég, mert a jegyek mellé még Harry könyvét is be kell szereznie az érdeklődőknek.

Az előadásra március 1-jéig lehet regisztrálni!

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp