Elindultak a járóbeteg rendelések a Mazsihisz Szeretetkórházban

Többek között belgyógyászati, diabetológiai, kardiológiai és tüdőgyógyászati rendelés is indul. A szolgáltatások limitált számban ingyenesen igénybevehetők.

Néhány hete elindult a Mazsihisz Szeretetkórház járóbeteg szakellátása, ahol háziorvosi beutalóval többféle területen vehetünk igénybe gyógykezelést. Ilyen például a belgyógyászat, a diabetológia, az endokrinológia, a kardiológia, a tüdőgyógyászat, a radiológia (röntgen + ultrahang) és a labordiagnosztika.

Beutaló nélkül lehet jelentkezni a szemészetre, a nőgyógyászatra és az urológiára.

Betegtájékoztató

Telefonon, hétfőtől-péntekig 12:00 – 14:00 óra között a 06-1-814-2411-es számon. (Ez az időpont változhat, kérjük kísérjék figyelemmel honlapunk tájékoztatását.) – a TAJ-számukra minden előjegyzéshez szükségünk van, – kérjük, telefonálás előtt készítsék elő, Járóbeteg felvételhez szükséges dokumentumok: – lakcímkártya – betegbiztosítási (TAJ) kártya – háziorvosi BEUTALÓ amennyiben az adott ambulancián szükséges.

Közösségi kártyával kezdvezmények

A társadalombiztosítás (TB) által finanszírozott rendelési idő egyelőre limitált. Ha betelnek az ingyenes időpontok, akkor a fizetős szakrendelést is igénybe lehet venni.

A zsinagógai körzetek tagjai 20 százalék kedvezményt kapnak az árból egy újonnan bevezetett „közösségi kártya” birtokában.

A közösségi kártya igényléséhez kötelező kitölteni egy kártyaigénylő lapot. Ennek részleteiről a zsinagógai körzetek vezetőségénél lehet érdeklődni.

 A járóbeteg szakrendelésekre hétfőtől péntekig 9-14 óra között az alábbi telefonszámon lehet időpontot foglalni:
+36-1-814-2411

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp