Újabb sztár érkezik a díjnyertes izraeli sorozat következő évadába

Glenn Close után Hugh Laurie csatlakozik a Teherán című izraeli kémdráma stábjához a harmadik évadban.

A Doktor House sztárja Hugh Laurie központi szerepet kap a Teherán című izraeli sorozat harmadik évadában, írja a Ynet. A brit színész egy Eric Peterson nevű nukleáris ellenőrt alakít majd a főszereplő Moszad-ügynököt megformáló Niv Sultan oldalán.

Hugh Laurie
Hugh Laurie

Laurie mellett a Teheránhoz csatlakozik még a szintén izraeli Shtiselből ismert Sasson Gabai, aki egy iráni karaktert fog alakítani.

Az Iránban ténykedő Moszad-ügynökről szóló kémdráma második évadában Glenn Close szerepelt, míg az elsőben az iráni zenészekkel együttműködő izraeli énekes-színésznőt, Liraz Charhit láthatták a nézők.

A 2021-ben Nemzetközi Emmy-díjat nyert Teherán harmadik évadának forgatása már elkezdődött. Az izraeli Kan 11-es csatorna sorozatának harmadik évada az Apple TV+ kínálatában lesz elérhető.

Iráni kém szivárgott volna be egy izraeli kémdráma forgatására – Kibic Magazin

Az Iránban rekedt izraeli moszád-ügynökről szóló Teherán című sorozat keltette fel az iráni hírszerzés figyelmét. A Nemzetközi Emmy-díjat nyert Teherán című izraeli kémdráma, amelynek jelenleg a második évada fut az Apple TV-n, még az iráni hírszerzés érdeklődését is felkeltette a sorozat alkotója, Mose Zonder szerint.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp