Izraeli tinédzserrel randevúzik Leonardo DiCaprio?

Sokaknál kiverte a biztosítékot a hír. Leonardo DiCaprióról eddig is az járta, hogy 25 éven felüliekkel nem randizik.

A Twitteren jelent meg először, hogy Leonardo DiCaprio Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színészt egy nála 30 évvel fiatalabb modellel látták együtt egy Los Angeles-i bulin.

A hír sokakat felháborított. A 19 éves, izraeli Eden Polani olyan fiatal, hogy még nem is élt, amikor a Titanicot bemutatták – számolt be a Daily Mail. Mások arról írtak, hogy a lány akkor járt általános iskolába, amikor Leo már befutott filmszínész volt.

Egyesek szerint nem normális, hogy egy közel 50 éves férfi egy ilyen fiatal lánnyal randizik. Az index.hu cikke azt állítja, hogy DiCaprióról egyébként az a hír járja, hogy csak 25 év alatti lányokkal ismerkedik.

Leonardo DiCaprio 4 év után tavaly szakított a 25 éves Camila Morronével. Azóta több fiatal nővel volt rövidebb kapcsolata.

Mindenesetre nem Eden Polani lenne DiCaprio első izraeli barátnője, a színész Bar Refaeli nemzetközi modellel is járt évekig, írja a ynet.com. 2008-ban ismerkedtek meg, kezdetben titokban a kapcsolatukat, aztán azt tervezték, hogy összeházasodnak és gyermeket vállalnak, de végül 2012-ben szakítottak.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp