Szeretnének ötödik évadot a Fauda alkotói

Bár eredetileg a negyediket szánták az utolsó évadnak. Közben fotókat tettek közzé a tavalyi budapesti forgatásról.

A népszerű izraeli sorozat, a Fauda nemrég lett elérhető a Netflixen, ahol újabb és újabb nézettségi rekordokat döntöget. Mivel az évadzáró elég sok elvarratlan szálat hagyott maga után, így sokakban felmerült a kérdés, lesz-e egyáltalán folytatás?

Jakov Zada Daniel és Lior Raz a Fauda 4. évadának forgatásán Budapesten (Fotó: Fauda / Facebook)

A sorozat egyik alkotója, és egyben főszereplője, Lior Raz a Ynet egyik podcast adásában próbálta megválaszolni a kérdést. Raz elmondta, ő és szerzőtársa, Avi Issacharoff eredetileg úgy írták meg a negyedik évadot, hogy az lesz az utolsó. Azonban annyira élvezik a Fauda készítését, hogy időközben már meg is írták az ötödik évad sztoriját.

„Az emberek, akik körülvesznek minket, ez a legfőbb oka annak, hogy nem akarjuk feladni ezt a sorozatot”

– mondta Raz, aki szerint az ötödik évad létrejötte szerződések megkötésének kérdése csupán, amelyekkel kapcsolatban nagyon is optimistán nyilatkozott.

Hogy mennyire élvezetes a sorozat forgatása arról a Fauda Facebook-oldalára nemrég feltöltött fotók is tanúskodnak. A stáb úgy egy évvel ezelőtt járt Budapesten, és az itteni munkákról látható most néhány felvétel a közösségi médiában. A képeken feltűnnek azok a XI. kerületi lakóházak is, amelyek a sorozatban, mint a brüsszeli akciózás helyszínei szerepelnek.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp