Egy csecsemőt hagytak magára Izrael legnagyobb repülőterén

Egy házaspár az izraeli Tel-Avivban a repülőtéri check-in pultnál hagyta a kisbabáját, miután a gyereknek nem volt jegye.

A nem azonosított pár a Ben Gurion nemzetközi repülőtéren jelentkezett be a Ryanair járatára a csecsemővel együtt, hogy Brüsszelbe repüljenek, ám miután kiderült, hogy a babának nincs jegye, nélküle indultak el a beszállító kapuhoz.

A Ryanair szóvivője azt mondta: „A két utas, aki Tel-Avivból Brüsszelbe utazott volna (január 31.), úgy jelentkezett be, hogy nem foglalt helyet a kisbabájuk számára. Ezután a biztonsági ellenőrző kapuhoz mentek, a csecsemőt a hátrahagyva.”

Az eset után az utasfelvételt intéző reptéri alkalmazott felvette a kapcsolatot a repülőtér biztonsági szolgálatával, akik visszahozták az utasokat.

Az izraeli repülőtéri hatóság megerősítette az esetet, és közleményben közölte: „Egy házaspár és egy belga útlevéllel rendelkező csecsemő érkezett az 1-es terminálra, a gyerek jegye nélkül. A pár későn érkezett a járathoz, az utasfelvétel lezárulta után. Hátrahagyva gyermeküket a csecsemőüléssel az 1-es terminál biztonsági ellenőrző kapuja felé futottak, hogy elérjék a járatot.”

Az izraeli rendőrség szóvivője szerint mire a rendőrség a helyszínre érkezett, az ügy megoldódott. “A baba a szülőknél volt, így nincs szükség további vizsgálatra” – írja a CNN.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp