Steven Spielberg Magyarországon forgatja új sci-fi-sorozatát

Csákberényben forgat a legendás amerikai filmrendező, Steven Spielberg. A hollywoodi sikergyáros a korábbi években már számos szuperprodukciót készített hazánkban.

Lakókocsik, reflektorok és egyéb filmes kellékek lepték el a Csákberény melletti „kopasz dombok” területét, ahol a Fejér Megyei Hírlap információi szerint Steven Spielberg forgatja Halo című sci-fi-sorozatát.

A helyieknek mindez nem okoz már akkora meglepetést, ugyanis ez a terület az elmúlt évtizedben igen kedvelt forgatási helyszínné vált. A területen, a lap úgy értesült, hogy a 26. században játszódó, Halo című disztópia forgatásának előkészítése zajlik, bár olyan információnk is van, hogy a múlt héten vasárnap éjszaka feltehetően már a forgatás is megkezdődött, ugyanis a reflektorok fénye egészen a faluig is elvilágított. Az ezt megelőző mintegy 10 napban egyébként folyamatosan érkeztek ide a kellékek.

Egyelőre nem tudni, hogy érkeztek-e Csákberénybe ismert külföldi színészek, írja a duol.hu.

A Halo című sci-fi-sorozat alapja egyébként egy 2001-ben indult videójáték-széria. Ezeknek a játékoknak a története egy háború köré épül, ami az emberiség és egy teokratikus felépítésű társadalomban élő idegen szövetség, a Covenant között zajlik.

A háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg már korábban is hozott Magyarországra nagyszabású forgatást. 2005-ben – részben – Budapesten készítették el az 1972-es müncheni olimpiai játékokon történt terrorcselekményeket feldolgozó mozit, a Münchent.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp