Oszd meg tapasztalataidat és véleményedet az antiszemitizmusról!

Az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége készít felmérést az antiszemitizmusról, amihez a Magyarországon élő zsidók véleményét, tapasztalatait is várják.

Az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) felmérést készít az antiszemitizmusról Vélemények és tapasztalatok az antiszemitizmusról a magukat zsidónak vallók körében, a kiválasztott EU tagállamokban címen.

Ha zsidónak vallod magad, 16 éves vagy annál idősebb vagy és Magyarországon élsz, kérjük, oszd meg tapasztalataidat és véleményedet a kérdőív kitöltésével.

További információkért és magáért a kérdőívért látogass el a www.eujews.eu oldalra.

Az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége és annak szerződéses partnerei gondoskodnak az összes adatvédelmi szabályzat betartásáról az adatgyűjtés és az elemzés során.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket vagy a felmérés linkjét a lehető legszélesebb körben, és kérd meg családtagjaidat, ismerőseidet, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak ők is hozzá, hogy az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) az antiszemitizmusról és a hazai zsidó életről a legteljesebb képet kapja.

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp