Spin-off sorozatot kap a Shtisel egyik népszerű karaktere

A Nuchem Shtiselre fókuszáló új szériát az eredeti sorozat egyik írója készíti.

Az uldraortodox Shtisel család életébe betekintést nyújtó izraeli dráma világszerte nagy népszerűségnek örvend, amióta a Netflixen is elérhetővé vált a sorozat. A Walla című izraeli hírportál most arról számolt be, hogy spin-off sorozatot készítenek a széria egyik karakterének, a Szaszon Gabaj által alakított Nachum (Nuchem) Shtiselnek.

Dov Glickman, mint Sulem és Szaszon Gabaj, mint Nuchem Shtisel

A lap úgy tudja, hogy a sorozatot az eredeti írópáros egyike, Jonatán Indurszki jegyzi. Szaszon Gabaj a hírportálnak nyilatkozva elmondta, nagyon örül annak, hogy egy spin-off sorozat készül az általa alakított karakterről, de annak is örülne, ha az eredeti Shtisel is folytatódna egy következő évadban.

A színész arról is beszélt, hogy folyamatosan találkozik olyan emberekkel a világ különböző tájairól, akik nézik a sorozatot, amely egy bizonyos társadalmi rétegről szól, ugyanakkor minden embert képes megszólítani.

Modern Rómeó és Júlia-történetként érkezne a Shtisel amerikai feldolgozása – Kibic Magazin

Az eredeti izraeli verziótól eltérően az amerikai változatban egy fiatal világi nő csöppenne bele a szigorúan vallásos ultraortodox zsidók világába. Az amerikai CBS tévécsatorna fogja elkészíteni a nagy sikerű című izraeli sorozat amerikai változatát, adta hírül a Deadline. A sorozatot két tapasztalt filmes, az író Lauren Gussis, illetve az Oscar-díjas Kenneth Lonergan rendező fogja készíteni.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp