Tudtad? Az argentin Messi a Siratófalnál imádkozott

A világbajnok argentin focistának talán most hallgattattak meg az imái a katari futball világbajnokságon.

„A katari világbajnokság Messié volt. Az argentinok alakja örökre bevéste magát a futball történelmébe. A Franciaország elleni döntő ragyogóan koronázta meg pályafutását, ez a finálé minden idők legjobbjává tette őt a trófeák alapján.”

„Messi és Argentína megszerezte a világbajnoki címet. Argentína egy történelmi döntőben, 11-esekkel győzte le a nagyszerű francia csapatot, s kiérdemelte a harmadik csillagot. A kétgólos Leónak döntő érdemei voltak a sikerben, a másik oldalon a harcos Mbappé mesterhármast ért el.”

“Lionel Messi nyerte meg a modern mesterek csatáját minden idők legjobb döntőjében. Argentína »több mint egy istenként« éljenzi Messit.”

többek között ilyen szalagcímek olvashatók a sajtóban a múlt vasárnapi foci vébé döntője után. Arra viszont már kevesebben emlékeznek, hogy Lionel Messi 2013-ban a Siratófalnál imádkozott, és egyébként is Izrael nagy barátja. Közös fotó is készült róla és a Netanjahu házaspárról.

Ki tudja, talán a világbajnok focista épp egy argentin győzelemért imádkozott annak idején a zsidók legszentebb helyén. Most pedig ezek az imák meghallgattattak.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp