Prérifarkas ragadott el egy kétéves izraeli kislányt Los Angelesben

Az apa héberül kiabálva rontott neki a gyermeket a földön vonszoló állatnak.

A Los Angeles egyik külső, Woodlands Hills nevű negyedében lakó izraeli Ariel Eliyahu az óvodából hozta haza kétéves kislányát. Miután kiszálltak az autóból a kocsinál pakoló apa arra lett figyelmes, hogy lánya visítani kezd, és a földön fekszik.

Először azt hitte, a gyerek elesett, de aztán meglátta, hogy egy prérifarkas a lábánál fogva próbálja elvonszolni a kislányt. Eliyahu héberül ordítva kelt lánya segítségére, mire az állat eleresztette a gyereket, a feléje hajított játékkal pedig sikerült elkergetni a prérifarkast. Az esetet rögzítette a család biztonsági kamerája.

Amikor egy helyi tévéstáb később a helyszínre érkezett, hogy beszámoljon a támadásról, a prérifarkas megint felbukkant. Eliyahu az egyik szomszéddal próbálta ismét elkergetni az állatot, amely a közeli bozótosba menekült.

Sira, a gyerek édesanyja a tévéseknek elmondta, hogy a kislány jól van, a bal lábán rengeteg karcolás keletkezett, az egyik elég mély. El kellett menniük a sürgősségire, hogy beadassák neki a veszettség elleni oltást. Valamint a földön való rángatástól az arca zúzódott meg egy kicsit.

Az édesanya arról is beszélt, hogy a környéken sok vadállattal találkoznak, prérifarkasokat is gyakran látnak, de olyan még nem fordult elő, hogy rájuk rátámadtak volna az állatok.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp