Miért szurkol Belgiumnak egy izraeli modell a katari foci vb-n?

Az okot a belga válogatott kapujában kell keresni.

Mishel Gerzig jelenléte úgy tűnik jó hatással van vőlegényére, a belga válogatott Thibaut Courtois kapusra, aki 11-est védett Belgium Kanada elleni mérkőzésén, amelyet a belgák nyertek meg 1:0-ra.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

Gerzig a legutóbbi bajnokok ligája döntőjén is jelen volt, amelyet Courtois csapata, a Real Madrid nyert meg többek között a belga kapus kíváló teljesítményének köszönhetően. Ha a győztes széria folytatódik, akkor lehet, hogy Courtois és az izraeli modell akár még egy világbajnoki címet is ünnepelhet együtt.

Ha ez mégsem jönne össze, akkor a pár közelgő esküvőjükön vigasztalódhat. Gerzig a belga médiának arról beszélt, hogy szeretnének gyerekeket, de előtte még meg kell nyerni a vb-t és össze kell házasodniuk.

Nem mindenki nézi azonban jó szemmel, hogy a belga válogatott és a Real Madrid sztárjának izraeli menyasszonya van. Gerzig korábban arról beszélt, hogy a kapcsolatuk kezdete óta azzal vádolják, hogy „gyerekgyilkos”, és folyamatosan „szabad Palesztina” feliratú kommenteket hagynak az Instagram-oldalán.

Antiszemita gyalázkodásokat kap a Real Madrid sztárjának izraeli barátnője – Kibic Magazin

Mishel Gerzig már többször megkapta, hogy „gyerekgyilkos” és folyamatosan „Palesztina felszabadítását” kérik rajta számon a kommentelők. Több mint egy éve már, hogy Mishel Gerzig elbűvölt egy belga futballsztárt, aki a világ egyik legnépszerűbb csapatában, a Real Madridban játszik. Állítása szerint azonban a kapcsolatnak ára volt, hiszen azóta antiszemita és Izrael-ellenes gyalázkodásoktól szenved, írja a Ynet.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp