A liberálisok rémálmát kívánja Izraellel megvalósítani Magyarország

Izraelben is ugyanazt a liberális ármánykodást tapasztalják, mint mi Magyarországon, ezért erős az igény a közös ellenakcióra” – mondta Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ főigazgatója, miután magasrangú izraeli tisztviselőkkel tárgyalt.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója az elmúlt napokban megbeszélést folytatott az izraeli választásokon győztes, Benjámin Netanjahu vezette Likud külügyi igazgatójával, Eli Hazannal, valamint Ron Dermerrel, Izrael korábbi washingtoni nagykövetével is.

Szánthó Miklós szerint a találkozókon egyetértés volt abban, hogy

a progresszió világszerte átfogó támadást indított civilizációnk zsidó-keresztyén kulturális talapzata, a nemzeti identitás és állami szuverenitás, valamint a család és a gyermekek ellen.

Mivel Izraelben is úgy látják, hogy mindez globális jellegű, az Isten, haza, család hármas egységét óvni igyekvőknek közösen kell fellépniük – mutatott rá a főigazgató.

“Emiatt is elengedhetetlen, hogy megvalósítsuk végre a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását. Izraelben is ugyanazt a liberális ármánykodást tapasztalják, mint mi Magyarországon a balos sajtó vagy a nyílt társadalom hálózatához tartozó ügynökirodák részéről, ezért erős az igény a közös ellenakcióra” – fejtette ki az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Emlékeztetett arra, hogy Benjámin Netanjahuék győzelmét követően Izraelben is változások jönnek, az izraeli és a magyar jobboldal pedig jó és megbízható szövetségese egymásnak.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp