James Bondként népszerűsíti az országot Izrael turisztikai minisztere

Joel Razvozovot többször tévesztették már össze Daniel Craiggel külföldi útjai során.

Joel Razvozov turisztikai miniszter egy James Bond-tematikájú videót tett közzé a közösségi médiában, hogy azzal segítsen turistákat Izraelbe vonzani a főszezon végéhez közeledve. A miniszter által személyesen finanszírozott egyperces videóban Razvozov a Daniel Craig által megformált fiktív brit kémet utánozza, aki meztelen felsőtesttel gázol a vízben.

Emellett a felvételeken látható, amint a miniszter szmokingot öltve martinit iszogat és magabiztosan sétálgat az ország különböző turisztikai helyszínein. A videót magyarázva Razvozov azt mondta: „Arra gondoltam, hogyan tudnám személyesen segíteni Izrael népszerűsítését, és azt a jót és szépet, ami itt van, a világban terjeszteni”.

„Izrael népszerűsítése a világ számára kemény munka, és fontos, hogy az idegenforgalmi minisztérium ezt megtegye, és energiát fektessen ebbe”

– tette hozzá.

Razvozov a közösségi médiában tett korábbi bejegyzéseiben viccesen megjegyezte, hogy néha összetévesztik Daniel Craiggel, amikor külföldön jár. Amikor tavaly a 40 éves miniszterről a tengerparton készült fotók izmos testalkata miatt elterjedtek, akkor azzal viccelődött, hogy Izrael tengerpartját reklámozza.

A Jair Lapid Jes Atid pártjában politizáló Razvozov korábban sikeres cselgáncsozó volt, képviselte Izraelt az Európa-bajnokságon, a világbajnokságon és az olimpián. A politikai életbe azután lépett be, hogy számos sérülés vetett véget profi karrierjének, de továbbra is lelkes sportoló, és rendszeresen szörfözik. (Times of Israel)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp