Adam Sandler még sosem járt Izraelben, de első helyen szerepel a bakancslistáján

A Zohan karakterét megformáló amerikai színész szívesen megtanulna héberül is beszélni.

2008-ban Adam Sandler eljátszotta a filmtörténet egyik legemlékezetesebb izraeli karakterét, Zohant, az Izraeli Védelmi Erők emberfeletti képességekkel rendelkező ügynökét, aki otthagyja a terrorizmus elleni harcot, hogy New Yorkban fodrászként dolgozzon.

Adam Sandler a Ne szórakozz Zohannal! című filmben

A Ne szórakozz Zohannal! című film kasszasiker lett, pedig Sandler valójában soha nem járt Izraelben, írja a JTA.

Az amerikai-zsidó Sandler erről nemrég az AARP-nek adott interjúban beszélt, ahol arról kérdezték az 56 éves színészt hogy mi szerepel a bakancslistáján ennyi siker után.

„Hát, még nem voltam Izraelben, pedig én vagyok a Zohan, az isten szerelmére. Izgatottan várom, hogy eljussak oda”

– válaszolta. Azt is hozzátéve, hogy szeretne jobban gitározni és megtanulni beszélni egy másik nyelven, például folyékonyan héberül.

Sandler jelenleg Kanadában forgatja következő, zsidó témájú filmjét, a You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah!-t (Nem vagy meghívva a bat micvámra). A film egy azonos című, fiataloknak szóló regényen alapul. A színész az egész családjával tartózkodik a forgatás helyszínén, és állítólag néhányan közülük fel is tűnnek majd a filmben, köztük 84 éves édesanyja, Judy.

Az AARP-interjú kitér Sandler komolyabb szerepeire is az elmúlt néhány évből, beleértve a Csiszolatlan gyémánt című filmben egy zsidó gyémántkereskedő megformálását. Sandler az interjúban azt mondja, hogy a vígjáték mindig is a kedvenc műfaja lesz, de a Csiszolatlan gyémánt rajongóinak sem kell aggódniuk.

Sandler jövőre az Űrhajós című sci-fi drámában fog szerepelni, és korábban megerősítette, hogy egy másik filmen is dolgozik a Csiszolatlan gyémánt zsidó rendezőivel, Josh és Benny Safdie-val.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp