Izraeli szuperhőst fog alakítani a Shtisel és az Unortodox sztárja

Shira Haas a következő Amerika Kapitány-filmben bújik majd a szupererővel rendelkező Moszad-ügynök, Sabra szerepébe.

Több filmes lap értesülése szerint a Shtisel és az Unortodox sorozatokból ismert Shira Haas a Marvel-univerzum egyik kevésbé ismert karakterét, Sabrát fogja alakítani a 2024-ben érkező Amerika Kapitány: Új világrend című filmben.

Shira Haas és Sabra

Sabra, polgári nevén Ruth Bat-Seraph karaktere először 1980-ban tűnt fel a Marvel képregényeiben, mint a Moszad emberfeletti erővel rendelkező ügynöke, aki néha összecsap más szupererős karakterekkel, például Hulkkal vagy az X-Menekkel.

A képregényekben Sabrának szuperereje és emberfeletti állóképessége van, a jelmezei pedig gyakran az izraeli zászlót idézik. Sabra (héberül cábár), a kaktusz gyümölcsének helyi elnevezése, valamint az izraeli születésű zsidókra használt kifejezés.

További részletek Haas szerepéről az Amerika Kapitány: Új világrend című filmben egyelőre nem ismertek. A filmben Anthony Mackie és Tim Blake Nelson is szerepelni fognak. (Times of Israel)

Golda Meir szerepében térhet vissza a képernyőre az Unortodox sztárja – Kibic Magazin

Shira Haas Izrael első és eddig egyetlen női miniszterelnökéről szóló életrajzi sorozatban alakítja majd Golda Meirt. Az amerikai sorozat egyik producere Barbra Streisand lesz. A és az sorozatokból ismert Shira Haas hamarosan Golda Meir szerepében lesz látható a tévéképernyőkön.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp