Elszabadult bika randalírozott egy izraeli bank épületében

Egyelőre nem világos, hogyan került az állat a Bank Leumi irodaházához a közép-izraeli Lod városában, mint ahogy az sem, egyáltalán mit keresett a bankban?

A bikapiac általában valamilyen pozitív folyamatot jelez a pénzintézetek számára, a Lod városában lévő bankfiók dolgozói azonban nem szórakoztak túl jól hétfőn, amikor egy dühöngő bika több autónak is nekiment a parkolójukban, mielőtt behatolt volna az épületbe, ahol végigrohant a folyosókon.

A bika tulajdonosát a bank irodájába hívták, hogy segítsen kijuttatni a szarvasmarhát az épületből. Az esetről készült egyik videón az látható, amint többen megpróbálják rávenni a bikát, hogy egy folyosón keresztül rohanjon egy általuk készített, rögtönzött csapdába, amely lehetővé tette, hogy kötelet kössenek rá.

A lodi önkormányzat szerint a város által alkalmazott állatorvos végül elkábította a bikát, hogy könnyebb legyen befogni az állatot. „A bikát elfogták és a létesítményen kívülre vitték” – közölte később a bank, amely szerint senki sem sérült meg, és nem keletkezett kár. (Times of Israel)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp