Izrael kiadja az Ördög ügyvédjét Magyarországnak?

A férfi azt állította magáról, hogy ő robbantotta ki a Borkai Zsolt-féle fideszes szexbotrányt, és politikai menedékjogot kért Izraelben.

A jeruzsálemi Legfelsőbb Bíróság a napokban döntött arról, hogy Izrael kiadja Magyarországnak Keserű Sándor Izraelt, aki négy évvel ezelőtt egy vesztegetési ügy ítélethirdetése elől menekült el Budapestről, majd Izraelbe érkezve politikai menedékjogot kért, írja a 24.hu.

A férfinek Oszter Sándor színésszel és Busch Béla ügyvéddel együtt kellett bíróság elé állnia, mert a vád szerint mintegy 50 millió forintot csaltak ki egy vállalkozótól. Keserűt távollétében hét év börtönre ítélték, Busch-t elmarasztalták, Oszter viszont felmentették.

Keserű friss, zsidó származását igazoló papírokkal érkezett Izraelbe, ahol a magyar politika fontos tényezőjeként mutatta be magát. Egy Youtube videófolyamban azt állította, hogy ő „Az Ördög ügyvédje”, aki nagy pénzeket áldozott arra, hogy kirobbantsa a Borkai Zsolt győri fideszes polgármester bukásához vezető szexbotrányt, és akinek rengeteg terhelő információja van Polt Péter legfőbb ügyész, valamint vezető kormányzati politikusok viselt dolgairól.

Keserű Sándor

Keserű arra számított, hogy Benjamin Netanjahu választási veresége után az új izraeli kormány „nem siet majd kiadni őt Orbánéknak”. Ennek ellenére számára kedvezőtlen döntés született az ügyében az izraeli bíróság minden szintjén, és végül kiadták a férfit a magyar hatóságoknak.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp