Hitlerhez hasonlította Orbánt egy tekintélyes amerikai konzervatív szervezet

Nem látták szívesen a magyar miniszterelnököt a konzervatív fórumon, Dallasban…

Egy adománygyűjtő konzervatív szervezet, a The Lincoln Projekt egy videót tett közzé szombaton a Facebook és a YouTube-on, melyben Adolf Hitler egyik beszédéből idéznek, és azt hasonlítják Orbán Viktor tusványosi, fajkeverést elutasító fejtegetéseihez, vette észre a magyarhang.hu.

A jobboldali, ámde Trump-ellenes szervezet szerint Orbán amerikai szereplésével a náci eszmék ismét felbukkantak Amerikában a Republikánus Párt álcája alatt. „Most rajtunk a sor, hogy harcoljunk ellenük, ahogyan egykor szüleink, nagyszüleink és dédszüleink tették”, írták.

A német náci vezér Mein Kampf című fő művéből idéznek a videóban, miszerint: „A természet nem tűri a gyengébb egyedeknek az erősebbekkel való közösülését, és még kevésbé engedi meg, hogy magasabb rendű faj az alacsonyabb rendű fajjal olvadjon egybe…”. Ezt állítják párhuzamba Orbán Viktor tusnádfürdői beszédével, melyben a magyar kormányfő úgy fogalmazott, hogy „Ezért harcoltunk mindig: egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni.”

A videó úgy fejeződik be, hogy felteszik a kérdést: „Ez 2022, Amerika. Melyik oldalon állsz?”

A tekintélyes amerikai konzervatív szervezet az elmúlt napokban egy másik videójában is foglalkozott Orbán személyével, abban Magyarország diktátorának nevezik őt.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp