Medence alján keletkezett víznyelő szippantott be egy férfit Izraelben

A 32 éves áldozat másodpercek alatt tűnt el a medence összes vízével együtt a 15 méter mély gödörben.

Meghalt egy férfi, miután beszippantotta egy víznyelő, ami egy medence alatt nyílt meg egy céges bulin, az izraeli Karmi Joszef településen, írja az rtl.hu. A víznyelő két embert húzott be a medence vizével együtt, de egyiküknek sikerült kimásznia a nagyjából 15 méter mély gödörből.

Egyikük, a 32 éves Klil Kimchi holttestét csak több órával később találták meg a gödör alján a mentőalakulatok, akik attól tartottak, hogy mentés közben a járat rájuk omolhat, és ezért csak lassan tudtak dolgozni. A kimászó 34 éves férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

A bulin egy részvevő elmondása szerint nagyjából ötven ember vett részt, és halottak és sérültek száma nagyobb is lehetett volna, ha nem csak hatan vannak az eset idején a vízben. Az egész eset másodpercek alatt történt. Egy szemtanú a helyi sajtónak elmondta:

„A vízszint hirtelen csökkenni kezdett, és megjelent egy lyuk, a kialakult örvény két embert szippantott be.”

A rendőrség az esettel kapcsolatban kihallgatta a bulinak otthont adó villa tulajdonosát, aki ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indítottak nyomozást. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a medencét engedély nélkül építették. A villában rendszeresen tartottak hasonló rendezvényeket.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp