Hangszóróból harsogott a masszív zsidózás a Blaha Lujza téren

A felvételen többek között arról beszéltek, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között többen is zsidók.

A Blaha Lujza tér egyik villamosmegállójában kihelyezett reklám fekete hangszórójából elég nagy hangerővel szóltak egyelőre beazonosítatlan hátterű, főként zsidózós szövegek, számolt be a Telex.

Amikor a lap munkatársai a helyszínre érkeztek, a BKV–BKK emberei már ott voltak, és azt mondták, nem hozzájuk tartozik a hangszóró. A felvételek nem folyamatosan szóltak, többnyire akkor lehetett hallani, amikor egy-egy villamosról éppen leszálltak az utasok.

A hangszóróból a Telex beszámolója szerint kétféle szöveg ismétlődött. Az egyik egy rövidebb felvétel volt, amelyen arról esett szó, mi történne, ha Tomcat lenne a miniszterelnök, amire az a válasz érkezett, hogy akkor tele lenne minden „zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel”, a „más véleményűeket” pedig „karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok”.

A másik felvételen pedig valaki arról beszélt, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között többen is zsidók:

A Telex megkereste a reklámtáblát kihelyező JCDecaux reklámcéget, akik a következőt válaszolták:

„A Blaha Lujza téri megállóban a JCDecaux által kihelyezett műszaki megoldást hackertámadás érte, amelyről ma kaptunk értesítést. A hibát azonnal elhárítottuk, ugyanakkor együttműködünk a hatóságokkal az ügy kivizsgálásában.”

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp