Orbán szerint Soros György érdeke, hogy minél tovább elhúzódjon a háború

A miniszterelnök a Kossuth Rádióban fejtette ki gondolatait a háborús uszítók megfékezésével kapcsolatban.

Orbán Viktor péntek reggel beszélt a Kossuth Rádióban arról, hogy vissza kell szorítani a háborús uszítókat. A miniszterelnök azt is nyilvánvalóvá tette, hogy kikre is gondol pontosan:

„Most már teljesen nyilvánvaló, hogy vannak olyan üzleti körök, amelyek érdekeltek ebben a háborúban. Soros György szimbolizálja őket. Nyíltan beszél arról, hogy a háborút meg kell hosszabbítani, el kell nyújtani. Ezek háborús uszítók, akik keresni akarnak a háborún”.

Soros György május végén a davosi Világgazdasági Fórumon egyébként azt mondta: „Lehet, hogy az invázió a harmadik világháború kezdete volt, és civilizációnk nem éli túl.” A magyar származású amerikai üzletember szerint „a civilizációnk megőrzésének legjobb és talán egyetlen módja, ha Putyint mielőbb legyőzzük”.

Soros szerint a harmadik világháború Ukrajnával kezdőhet – Kibic Magazin

Soros az ukrajnai háborút a nyitott és a zárt társadalmak közötti szélesebb harc részének tartja. Ez utóbbiakra példa Kína és Oroszország. Soros György kedden azt mondta, hogy Oroszország Ukrajna elleni inváziója lehetett a harmadik világháború kezdete, így a szabad civilizáció megőrzésének legjobb módja az, ha a Nyugat legyőzi Vlagyimir Putyin elnök erőit.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp