Bárczy István-díjat kapott a Lauder Iskola középtagozatának vezetője

Máhr Kinga haladó szellemiségű, másokra odafigyelő, nagy munkabírással végzett pedagógiai munkájáért, bizalomra és felelősségre épülő vezetői tevékenységéért kapta meg az elismerést.

Átadták az idei Bárczy István-díjakat a Főpolgármesteri Hivatalban, az elismeréseket Karácsony Gergely főpolgármester és Niedermüller Péter, az Emberi Erőforrások Bizottsága elnökének méltatása után vehették át a díjazottak.

Karácsony Gergely, Máhr Kinga és Niedermüller Péter a 2022-es Bárczy István-díj átadóján (Fotó: budapest.hu)

Idén Máhr Kinga, a Lauder Javne Zsidó Közösségi Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Zenei Alapfokú Művészeti Iskola középtagozatának vezetője is Bárczy István-díjban részesült. Az elismerést haladó szellemiségű, másokra odafigyelő, nagy munkabírással végzett pedagógiai munkájáért, bizalomra és felelősségre épülő vezetői tevékenységéért kapta meg.

A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, 2010-ben adták át első alkalommal. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

A díjazottak teljes névsora a budapest.hu oldalán található.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp