Bar-micvó közben szexelt mindenki szeme láttára egy pár

A zsidó családi ünnepséget Zoom-on lehetett követni. Egy óvatlan pár viszont nem kapcsolta ki a kameráját, és ezzel alaposan elvitte a showt-t a bar-micvóról.

Május 14-én egy fiú bar-micvóját rendezték meg egy zsinagógában, a szertartás vendégei azonban nem a helyszínen, hanem online, a Zoomon keresztül követhették az eseményeket. Egy pár azonban otthonukban egészen más elfoglaltságot talált magának: vad szeretkezésbe kezdett – írja a hvg.hu a Sun-ra hivatkozva.

Egy szemtanú elmondása szerint az online videókonferenciára a legtöbben csak passzív hallgatóként jelentkeztek be, de az idősebb, informatikához kevésbé értő vendégek és az említett pár véletlenül a saját kamerájukat is beindították, így mindenki láthatta, mi történik ezekben a lakásokban, ráadásul a kevés résztvevő miatt jó nagy felületen látszottak.

A középkorú pár a beszámolók szerint 45 percen keresztül szexelt. A nő néha meztelenül fel-alá sétált, a férfi kitakarózott az ágyban, és ezt mindenki láthatta, aki egyébként egy fiatalembert ünneplő család szertartását szerette volna figyelemmel követni.

A zoomon több résztvevő is próbált jelezni a párnak, hogy élőben, nyilvánosan szexelnek, de ők nem követték az eseményeket. Amikor befejezték a szexuális tevékenységet

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp