Értelem és érzelem – Jane Austent mutat be a Gólem Színház

Az Értelem és érzelem feldolgozására a Gólem Ifjúsági Társulat tagjai vállalkoztak, a klasszikus történet új olvasata ebben az évadban három alkalommal látható.

„Fog-e esni ma? Mekkora lehet India? Milyen az igazi tea? Hány lovat vásárolhat az ember egy hétvége alatt? Mennyire kell aggódni, ha az ember lánya megfázik? Hova tegyük az új vázát? A Dashwood-házban mindig szól a zongora és pezseg a társasági élet. Csak arról nem beszél senki, ami igazán fontos. Hogyan beszéljünk az érzelmeinkről, ha nem mondhatunk semmit? Hogyan illik szeretnünk egymást? És egyáltalán, hogyan szeressük egymást? Mit tehet az, akinek nincsenek szavai, és mit tehet az, akinek túlontúl sok is van?” – olvasható az előadás színlapján.

Fotó: Gólem Színház

A Gólem Ifjúsági Társulat a független színház állandó műhelye, ahol a színjátszás iránt érdeklődő fiatalok közös műhelymunka és együttgondolkodás során hoznak létre produkciókat. Az Értelem és érzelem bemutatóját május 26-án tartják, ezt követően ebben az évadban május 27-én és június 3-án látható.

Az előadás a VII. kerületi Csányi utcai Gólem Központban, a Gólem Színház saját játszóhelyén látható, mely tavaly októberben nyílt meg. Saját előadásaik mellett befogadó színházként, közösségi, találkozási helyként, kávézóként és kreatív műhelyként egyaránt működnek.

További részletek itt: https://golemszinhaz.jegy.hu/program/ertelem-es-erzelem-133533

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp