Antiszemita gyalázkodásokat kap a Real Madrid sztárjának izraeli barátnője

Mishel Gerzig már többször megkapta, hogy „gyerekgyilkos” és folyamatosan „Palesztina felszabadítását” kérik rajta számon a kommentelők.

Több mint egy éve már, hogy Mishel Gerzig elbűvölt egy belga futballsztárt, aki a világ egyik legnépszerűbb csapatában, a Real Madridban játszik. Állítása szerint azonban a kapcsolatnak ára volt, hiszen azóta antiszemita és Izrael-ellenes gyalázkodásoktól szenved, írja a Ynet.

Thibaut Courtois és Mishel Gerzig

A 24 éves izraeli modell és a 30 éves Thibaut Courtois közel egy éve járnak, az Instagramon ismerkedtek meg, ahol a Real kapusa kezdetben bókokkal halmozta el Gerziget. Az izraeli modell nemrég egy fotózás során beszélt arról, hogy „néhányan nem örülnek annak, hogy Courtois egy izraeli nővel randizik”.

Elmondta, hogy a kapcsolatuk kezdete óta a modellt azzal vádolják, hogy „gyerekgyilkos”, és folyamatosan „szabad Palesztina” feliratú kommenteket hagynak az Instagram-oldalán.

„Az emberek nem törődnek veled, mint emberrel, ha izraeli vagy, akkor vége, nem számít, hogy jó vagy rossz vagy, azonnal gyűlölnek és fenyegetnek, csak azért, mert izraeli vagy”

– mondta a modell.

„Nem adom fel, továbbra is ki fogok állni a hazámért, és megpróbálom bebizonyítani, hogy Izrael nem az, aminek az emberek hiszik. Mindenki úgy gondolja, hogy állandóan háborúban állunk, és borzalmas itt élni. Csak abban reménykedem, hogy az emberek meghallgatnak, és hogy képes leszek változást elérni”.

Arra a kérdésre, hogy Courtois hogyan kezeli a kritikákat, Gerzig azt mondta, hogy „ő még nálam is jobban kezeli ezt, egyszerűen elmegy mellette, és nem foglalkozik ezzel túl sokat”.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp