Akik áldozatos munkájukkal támogatják a magyarországi holokauszt-túlélőket

Az ápolók nemzetközi napja alkalmából köszönti a MAZS Alapítvány ápoló munkatársait.

A mai nap az ápolók nemzetközi napja. Ez alkalomból a MAZS Alapítvány szeretettel köszönti ápoló munkatársait és mindazokat az elkötelezett segítőket, akik áldozatos munkájukkal támogatják a magyarországi holokauszt-túlélőket.

Fotó: Shutterstock

A Magyarországi Zsidó Szociális Segély (MAZS) Alapítvány több mint 30 éve dolgozik a közösségért. Alapvető feladatunk a magyarországi zsidó holokauszt-túlélők segítése. Ezt a munkát komplex szolgáltatás csokor biztosításával tudjuk végezni, amelynek része az idősek otthonában történő ápolása is.

A tavalyi év során több mint ezer holokauszt-túlélő életét tettük könnyebbé ápolási szolgáltatással, de a zsidó közösségen is túlmutatva Budapest különböző kerületeiben élő idősekhez összesen hatezer alkalommal tettek látogatást a MAZS által megbízott ápolók.

MAZS Alapítványnak egyik legfontosabb célja, hogy három évtizedes szakmai tapasztalatunkra támaszkodva hasznos segítséget nyújtsunk a rászoruló idős embereknek, lehetővé téve, hogy egészségben, méltóságban, biztonságban élhessenek minél tovább – a zsidó közösségben és azon kívül is.

A Kibic Magazin szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja a Közlemények rovatba beadott írásokat, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp