A zsidók a gyerekek vérét isszák – Antiszemita incidens Miskolcon

A TEV kapott bejelentést zsidók elleni gyűlöletkeltésre alkalmas fotókról és feliratokról Miskolc belvárosából.

A Tett és Védelem Alapítvány (TEV) közleménye szerint Miskolc belvárosában egy ismeretlen személy gyűlöletkeltő fotókat és feliratokat helyezett el közterületen. Az egyik ilyen többek között Orbán Viktor látható Köves Slomó, illetve több más ismert rabbik társaságában. A kép fölött a következő felirat olvasható: „A hamis magyar miniszter kiárusította Magyarországot a cion zsidó náci leggonoszabb terroristáinak”.

Fotó: TEV

A TEV bejelentőjének sikerült beszélnie a képeket kirakó személlyel, akinek felhívta a figyelmét, hogy fotók sértőek a zsidóságra nézve. Válaszul pedig a következő zavaros eszmefuttatást kapta:

„Miért nem áll ki Orbán Viktor és mondja el ezeket a zsidókat, akiknél két évig éltem Brooklynban, hogy miért irtják a gyerekeket? A tojásból a vért ki kell szedni, de a gyerekek vérét isszák. Most is eltűnt egy tizenkét éves kislány, azelőtt is eltűnt Szombathelyen egy tizenkét éves kislány, egy szódagyár avatására felszeletelték. Ezt mindenki tudja, aki magyar, a dunántúliak. Eltüntették a nyomozókat.”

A klasszikus vérvád ismertetése után az egyelőre ismeretlen személy arról beszélt, hogy „a zsidóság egy maffia, egy gyilkos nép”. „Tudom, hogy kik ők. Miért sunyítanak? Miért nem mondják el, hogy ők irányítják Orbán Viktort?” – mondta az illető, majd kijelentette, hogy Magyarország nem a zsidók hazája.

Végül a rózsadombi paktumot emlegette, amelynek szerinte a magyar nép kiirtásához van köze, majd egy eltitkolt Munkácsy festményről is szólt, amiről kijelentette, hogy az egy szűz nő zsidók általi „felszabdalását” jeleníti meg.

A TEV bejelentést tett a Miskolci Önkormányzati Rendészeten és a Miskolci Rendőrkapitányságon feljelentést is tett, derül ki a szervezet közleményéből.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp