Négy embert gyilkolt meg egy késes merénylő Izraelben

Három nő és egy férfi az áldozata az Izrael déli részén található Beer-Sevában történt terrortámadásnak. A merénylőt fegyveres járókelők lelőtték.

Kedd délután a dél-izraeli Beer-Seva város egyik bevásárlóközpontjának közelében négy embert megölt és többeket megsebesített egy késes támadó, írja a Ynet. A merénylő életét vesztette, miután arra járó fegyveres civilek lelőtték.

A terrorista a lap értesülései szerint a Hura nevű beduin településről származó 34 éves Mohamad Galeb Abu al-Kian volt, akit korábban elítéltek, mert az Iszlám Állam terrorszervezethez akart csatlakozni Szíriában.

A merénylet áldozatai közül egy nő már a helyszínen az életét vesztette, további két nő és egy férfi nem sokkal a kórházba szállításuk után haltak bele sérüléseikbe. Két súlyosan sérült személyt pedig a Szoroka kórházban kezelnek.

A merénylő először egy közeli benzinkútnál szúrt le egy nőt, aki belehalt sérülésébe, majd autóba szállt és halálra gázolt egy kerékpárost. Ezt követően egy másik autónak ütközött neki és újabb áldozatokat késelt meg, mielőtt arra járó fegyveres civilek lelőtték.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp