Glenn Close-zal érkezik az Iránban rekedt Moszad-ügynökről szóló sorozat 2. évada

A Teherán című Izraeli sorozat második évada május elejétől lesz elérhető az Apple TV+ kínálatában.

A Teherán lett első izraeli sorozat, amelyik megkapta a Nemzetközi Emmy-díjat a legjobb dráma kategóriában. Az Iránban rekedt Moszad-ügynökről szóló széria május 5-én tér vissza, méghozzá egyszerre az izraeli Kan tévécsatornán és az Apple TV+ streaming szolgáltatón.

A második évadra ráadásul a többszörös Oscar-jelölt Glenn Close is csatlakozik a sorozathoz. Az amerikai színésznő az új évad előzetesében is feltűnik. „Az életem a te döntéseidtől függ” – mondja éppen a főszerepet játszó Niv Sultan karakterének.

A nyolc részből álló második évad május 5-én két epizóddal jelentkezik, majd heti adagolásban lehet követni a sorozatot.

Érdekesség, hogy az első évadban szereplő Liraz Charhi izraeli színész- és énekesnő április 9-én Budapesten fog fellépni.

Perzsául éneklő izraeli énekesnő a világ legrangosabb világzenei toplistájának élén – Kibic Magazin

Liraz Charhi tavaly novemberben megjelent lemezén titokban iráni zenészek is közreműködtek. A csak röviden Liraz néven előadó izraeli énekesnő Zan című lemeze vezeti a világ legrangosabb világzenei toplistájának (World Music Charts Europe) legfrissebb, februári listáján, számolt be az MTI. A hírügynökség híradásából az is kiderül, hogy a listán több magyar művész Lajkó Félix (7.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp