Mila Kunis: Még sosem voltam olyan büszke arra, hogy ukrán vagyok, mint ma

Az Ukrajnában született amerikai-zsidó színésznő és férje, Ashton Kutcher hárommillió dollárt adományozott az ukrajnai menekültek megsegítésére.

Mila Kunis 1983-ben született a mai Ukrajna területén található Csernovicban, családjával 1991-ben költöztek az Egyesült Államokba. A színésznő most férjével, a szintén színész Ashton Kutcherrel közösen osztott meg egy videóüzenetet, amelyben az oroszok által megtámadott ország támogatását kérik.

„Mindig is amerikainak tartottam magam. Egy büszke amerikainak. Szeretek mindent, amit ez az ország értem és a családomért tett. De még sosem voltam olyan büszke arra, hogy ukrán vagyok, mint ma”

– mondja Kunis a videóban. Ashton Kutcher pedig hozzátette, hogy ő sosem volt még büszkébb arra, hogy egy ukrán nőt vett feleségül.

Az Ukrajnában zajló eseményeket elkeserítőnek nevezték, hangsúlyozva, hogy ezen a világon nincs helye ilyenfajta igazságtalan támadásnak. A pár arról is beszélt, hogy eddig hárommillió dollárt adományoztak az általuk indított Stand With Ukraine elnevezésű adománygyűjtési akció keretében.

Ezzel olyan cégeket támogatnak, mint a Flexport, amely segély szállítását szervezi Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, Szlovákiában és Moldovában, vagy az Airbnb amely ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekülőknek. A cél 30 millió dollár mielőbbi összegyűjtése. (24.hu)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp