Dávid-csillagos céltáblákra lövöldözve mutatkozik be a Hezbollah alpinista egysége

A havas tájakon síelő és lövöldöző terroristák videóját valószínűleg a most zajló téli olimpia biatlonversenyei ihlették.

A libanoni síita terrorszervezet friss propaganda videót tett közzé arról, hogy van egy alpinista egysége. A kisfilmben a Hezbollah fehér álcába öltöztetett tagjai síléceken és motoros szánokon érkeznek, hogy aztán Dávid-csillagos céltáblákra lövöldözzenek, miközben a céltáblák mellett egy-egy társuk ácsorog.

A videóban látható még egy kis havas pankráció, illetve némi, B-kategóriás akciófilmekre jellemző pózolás. Külön kiemelendő még az a mutatvány, amely során az egyik terrorista úgy lő automata fegyverével a már említett Dávid-csillagos céltáblára, hogy a lövések között két társa keresztül sétál előtte.

A videóról hírt adó Times of Israel megjegyzi, hogy a közösségi médiában a kisfilm kapcsán többen párhuzamot vontak a jelenleg Pekingben zajló téli olimpia biatlonversenyeivel. Míg mások azt sugallták, hogy a Hezbollah arra készül, hogy segítse az orosz csapatokat egy ukrajnai invázióban.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp