Budapesten folytatódnak a Fauda negyedik évadának felvételei

A népszerű izraeli akciósorozat forgatása Kijev helyett érkezik a magyar fővárosba.

A Fauda negyedik évadának izraeli felvételei már befejeződtek, nemrég egy előzetest is kiadott a sorozatot gyártó yes televíziós szolgáltató. Az új évad eseményei először a sorozat történetében egy európai helyszínen is játszódnak majd. A történet szerint ugyanis valakiket el fognak rabolni a hezbollah terroristái, és Brüsszelbe hurcolják a túszokat.

Előzetest kapott a Fauda 4. évada – Kibic Magazin

Doron (Lior Raz) és csapata az új évadban Libanonban, Brüsszelben és a ciszjordániai Dzseninben néz szembe az újabb kihívásokkal. Megérkezett az első betekintés a Fauda 4. évadába, amely a Netflixen valamikor 2022 közepén lesz majd látható. A népszerű sorozat szereplői először fognak Izraelen és a palesztin területeken kívül is akcióba lépni.

Mivel Belgiumban igen sokba kerül a filmezés, ezért a stáb egy olyan európai várost keresett a forgatásra, amelyről el lehet hitetni, hogy Brüsszelben játszódnak az események, és a költségek sem túl magasak.

Ez eredetileg Kijev lett volna, az ukrán-orosz háborús feszültség miatt azonban az izraeli filmesek úgy döntöttek, hogy inkább más helyszín után néznek. A választás végül Budapestre esett, így Doron (Lior Raz) és csapata a magyar főváros utcáin próbálhatja meg kiszabadítani a terroristák által elrabolt személyeket.

A Fauda stábja az elkövetkezendő hetekben érkezik Magyarországra. Arról azonban nincs információ, hogy meddig fog tartani a budapesti forgatás, mint ahogy egyelőre azt sem tudni, hogy mikor kerül adásba az új évad. (Ynet)

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp