Összekeverte a Gestapót a gazpachóval a zsidó űrlézert vizionáló republikánus képviselő

Gestapo vagy gazpacho, nem mindegy? Hal, hal.

Marjorie Taylor Greene éppen Nancy Pelosiról, a képviselőház demokrata párti elnökéről osztotta meg véleményét a One America News Network tévéműsorában, amikor a következőket mondta:

„Nem csak washingtoni börtönünk van, egy washingtoni gulág, hanem ott van Nancy Pelosi gazpacho rendőrsége is, amely a kongresszusi képviselők, azok munkatársai és az amerikai állampolgárok után kémkedik.”

A republikánus képviselőnek valószínűleg a náci titkos rendőrség neve járhatott a fejében, amikor a spanyolok hideg, paradicsomos zöldséglevesét említette.

Taylor Greene egyébként nem most először került be a hírekbe azzal, hogy a szokásosnál is erősebb kijelentéseket tesz bizonyos ügyekben. A Twitter például örökre kitiltotta amiatt, hogy a koronavírussal kapcsolatos álhíreket terjesztett. De emlékezetes megnyilvánulása volt az is, amikor a „zsidó űrlézeres aktivitás” erősödése miatt aggodalmaskodott.

Amerikában megnőtt a „zsidó űrlézeres” aktivitás egy republikánus képviselő szerint – Kibic Magazin

Marjorie Taylor Greene szerint a probléma ugyan súlyos, de nincs nagy baj, mert Donald Trump augusztusban visszatér az elnöki székbe, és rendbe teszi a dolgokat. Marjorie Taylor Greene a Republikánus Párt egyik kongresszusi képviselője már nem először osztja meg aggodalmait az általa „zsidó űrlézernek” nevezett jelenség kapcsán.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp