Négy saját gyereke született egy férfinak, aki 15 évig raboskodott egy izraeli börtönben

Bár a spermium elvileg perceken belül elhal az emberi testen kívül, a Palestian Media Watch legalább száz ilyen esetről tud.

Rafat Al-Quarawi-t 2006-ban ítélték el terrorizmus vádjával, és a férfi hosszú időre börtönbe került. A tizenöt börtönév alatt mégis négy gyermeke született úgy, hogy nem volt lehetősége együtt lenni a feleségével. Nemrég egy interjúban mesélte, hogy csinálta – írja az odditycentral.

Mint kiderült, egy chipses zacskóban csempészte ki a spermáját, amit odakint a felesége rögtön megkapott, és rohant is vele a termékenységi klinikára, hogy mielőbb elkezdjék vele az inszeminációt. A módszer kapcsán sok szakember ráncolta a szemöldökét, ugyanis a sperma arról ismert, hogy az emberi testen kívül másodperceken, vagy perceken belül elhal.

A börtön lehetőséget ad arra, hogy a rabok akár apró ajándékot is küldjenek a szeretteiknek a kantinon keresztül, és ezt használta ki Rafat Al-Quarawi. A chipses zacskót olyan technikával zárták vissza, hogy ne látszódjon rajta, hogy egyszer már kinyitották előtte. A csomagot – amire a rab nevét is ráírják – a látogató családtag kapta kézhez, és vitte ki a börtönből. A Palestinian Media Watch legalább száz olyan esetről tud, amikor ezzel a módszerrel sikerült várandóssá tenni egy nőt a raboknak.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp